Vi ska bli Sveriges bästa lönebyrå.

Vi är den personliga lönebyrån med mycket hjärta, servicekänsla och kundfokus.

På vår byrå finns över 100 års erfarenhet av lönehantering under samma tak. Vi sänker era kostnader och ger er mer tid till att fokusera på er verksamhet.

Från vårt kontor på Södermalm i Stockholm hjälper vi företag till en tryggare, gladare och säkrare löneprocess dagligen.

PayRule är din personliga och digitala löneavdelning. Samarbetet med oss kännetecknar främst:

Tillgängligt - era anställda och chefer når oss dagligen via mail, telefon och chat.

Personligt - er verksamhet styr hur vi jobbar och vad ni behöver.

Långsiktigt - era behov framåt är lika viktiga som era behov nu.

Proaktivt - vi spelar inte pingis. Vi formar tjänsten för att leverera utan extra insats från er sida.

Våra ledord och vad vi lovar

Ta del av vår starka företagskultur

Proaktivitet

För att ge era anställda den bästa servicen arbetar vi med smarta analysverktyg för att se trender om vad anställda undrar och kan därför förbättra och förtydliga information. Tydlighet och struktur skapar förtroende. Förtroende ökar motivationen på arbetsplatsen. 

Kommunikation

Människor föredrar olika typer av kommunikation. 24 timmars svarstid fungerar inte för den yngre generationen. De vill ha svar direkt. Därför har vi olika kanaler för kommunikation. Chat, mail och telefon. Alla på företaget är välkomna att kontakta oss. Er nyanställda som får sin första lönespecifikation och vill ha den förklarad eller varför inte ekonomichefen som vill få semesterskulden förklarad. 

PayRule lönebyrå löneoutsourcing
lönespecialist lönekonsult auktoriserad lönekonsult

Nyfikenhet

En ingrediens i ett framgångsrikt samarbete är nyfikenhet. Hos oss möter du nyfikna, drivna konsulter. Ni slipper hålla er uppdaterade på nya skrivelser och lagändringar och kan fokusera på er verksamhet. 

Tydlighet

Att vara tydlig med vad vi gör, när vi gör det och vad ni behöver göra ger er mer tid över till er verksamhet. Det inger trygghet, förtroende och motivationen på er arbetsplats ökar. De flesta arbetar för att få lön och det ska vara tydligt att ni har Sveriges bästa lönebyrå.

Kontakta oss

Hitta till PayRule

Medborgarplatsen 25
118 72 Stockholm

010 139 90 70

hello@payrule.se