Lönekonsult till PayRules lönebyrå

 

 

lönespecialist lönekonsult auktoriserad lönekonsult

Vi söker en erfaren och trygg lönekonsult till vår lönebyrå. Kontoret ligger på Södermalm i Stockholm och här möts man av härliga kollegor, gott kaffe och glada kontorshundar. 

Vad förväntas i den här rollen?
Du rattar hela löneprocessen för våra kunder proffsigt och självsäkert. Du kommer att få arbeta med olika företag i olika branscher med varierande kollektivavtal vilket du är bekväm med. Våra kunder har olika arbetsmoment och rutiner i olika digitala lösningar och du förväntas sätta dig in i nya arbetsuppgifter självständigt.

Vi arbetar med ett och samma lönesystem – Hogia Lön+ - och det har du givetvis arbetat i tidigare med hela löneprocessen. Du är på en användarnivå där du förstår hur systemet är uppbyggt och kan anpassa det att bli bättre. Ett stort plus är om du tidigare har arbetat med implementering i Hogia.

Du är självklart mån om att göra rätt, nyfiken på att lära dig mer och tycker om att dela med dig av dina kunskaper. Du kommer även med idéer som du verkställer på egen hand och har alltid sikte på att arbeta effektivt och kvalitetssäkert.

För att klara deadlines och arbeta smart sätter du upp tidsplaner med våra kunder och planerar din arbetstid proaktivt så att inte blommorna vissnar, ungarna går hungriga eller livet kommer emellan under lönekörningarna. Hos oss händer det bara när självledarskapet brister. Du föredrar därför att arbeta självständigt och ta stort ansvar.

Du kommer att vara klippan för våra kunder och deras anställda och älskar att ge service. Din erfarenhet har gjort att du enkelt anpassar din kommunikation efter vem du pratar med och att du är bekväm med att söka svar på egen hand. För att lyckas i den här rollen behöver du tala, läsa och skriva svenska obehindrat.

Hur är det att jobba där?
Vi ska bli fler anställda och få fler kunder vilket du förväntas vara med och bidra till genom att exempelvis vara handledare för praktikanter, lära upp nya konsulter och medverka i kundmöten. Det är viktigt att delta i aktiviteter som främjar vår tillväxt.

Då bolaget är av mindre art bör du trivas i en entreprenöriell verksamhet. Det finns möjlighet att bidra och påverka och prestigelöshet krävs. Det är välkommet att hugga i där det behövs och idéer är uppskattade. Rätt personer intar starka nyckelroller att växa in i och blir erbjuden delägarskap i framtiden.

Vad är det för företag då?
Vi hjälper företag att bli en bättre arbetsgivare genom att leverera en vass lönefunktion med HR-stöd. Vi är tillgängliga, kommunikativa, proaktiva och serviceminded. När våra kunders medarbetare får svar på sina frågor snabbt ökar deras förtroende för sin arbetsgivare. När vi sätter oss in i kundens verksamhet för att hjälpa dem på bästa sätt blir det ett extra givande och trevligt samarbete.

Det är till oss man ringer när man har en fråga som handlar om lönehantering eller personal. Vissa företag lägger ut hela löneprocessen och låter oss sköta allt för att slippa huvudvärk kring systemlicenser, sårbarheten och hjärtklappning dagarna innan löneutbetalning. Andra företag ringer oss när de behöver rådgivning, hjälp akut eller vill ha vår touch på ett specifikt moment kring deras lönehantering. Uppdragen är olika och kunderna unika. Hos oss får man vara som man är.

Välkommen med din ansökan till Karin Marklund - karin.marklund@payrule.se

Kontakt